fredag 7 augusti 2009

Nu är det fullt ös som gäller...

Japp, nu gäller det att öka skapandet så det bara skriker om det. Elise, butiken som säljer mina kort, undrade om jag kunde göra ca 100 julkort och 100 tags/julklappsettiketter som dom kan sätta på julklapparna. 100 av varje!!!! Plus att jag måste börja med att fylla upp min lilla låda där åxå....Har sålt samanlagt 71 kort där nu sen i april.....Kunde aldrig drömma om att det skulle gå så bra i lilla Svenljunga. Det är ju ett litet samhälle....
Så hur ska jag hinna detta tro?? Jag sa med en gång att 100 julkort hinner jag inte, får vara glad om jag hinner 50. Däremot tagsen kan jag ju köra många med samma upplägg, papper och stämplar....Så det kanske kommer gå....Tur att man älskar julen:) Fast efter detta kanske jag är trött på tomtar:)
Nu är det altså fullt ös som gäller i min scrapparvrå. Gjorde tre igår, tre Tack kort som folk hade varit inne och frågat efter.
Gjorde först detta Tack kort som är lite mer i min stil....
Men sen har jag hittat en beskrivning på hur man gör kort med distressrutor....tycker det är sååå snyggt!!! Tyvärr har jag bara två distressdynor än, bruna nyanser bägge två...så det blir inte sån stor varriation. Men jag ska köpa fler färger, för detta gillar jag. Dock är det väl inte den stilen jag brukar göra....men det är kul att varriera sig lite åxå:)

Beskrivning på hur man gör hittar du här
Nu ska jag nog upp i min vrå och börja skapa nåt....Har ju som sagt att göra:)



12 kommentarer:

Anonym sa...

Jösses!!! Ja, nu får du allt ligga i!! Lycka till, men så duktig som du är, så löser du etiketterna på ett kick, ska du se! ;-)

Tessalonika sa...

Vilka superläckra kort!! Vad roligt att dina kort säljer så bra!! Grattis!!
Hoppas att du haft en skön sommar?
Kramiz Tessan

Bodil sa...

Jättekul idé med distressrutor. Ser så proffsigt ut men verkar vara rätt så "enkelt".
Kram Bodil

Tesa/Therese sa...

Jättefina kort du gjort. Kul att det går så bra med försäljningen. Då vet du vad du ska göra framöver med alla julkort och tags:o). Ha en skön helg! Kram

Karin sa...

Åååh, va kul att det går så bra för dig med att sälja korten ! Inte så konstigt i å för sig när du gör så vansinnigt fina kort! Dessa inga undantag! ;)
Skall bli kul å se 50 -100 julkort å tags från dig oxå ;)
massa kramar! !

Kicki sa...

Va kul att de går så bra för dej me säljandet! Men oj va du får många timmar i din skaparvrå nu :) Du får jobba me de på heltid istället hihi...Du gör verkligen superfina kort, tycker du ska höja priset på dem!!!
Lycka till!! Kram

Uzaan sa...

Oj vilka beställningar!
O vilka fina kort du gjort, som vanligt. =)

Mill@n sa...

Läckert!! Vi hade också en lekdag igår i scraphörnan och provade distressrutor. Så himla roligt att det var svårt att sluta!! Skall montera några kort ikväll med dem och visa. Tycker att dina blev kalasfina!! Modigt att göra rutan direkt på kortbasen =o)

Kul med en stororder!! Kör hårt!

Ulle sa...

Vilka läckra kort!

Kamilla sa...

JISSES 100 julkort och 100 tags!!!
Det var inte lite det, men kul iofs...jag älskar åxå julen det är sååå mysigt!
Men oooh vilka fina kort du har gjort...distressrutor??? har aldrig hört talas om det, jag får minsann ta å kolla det :D
Kram kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Oj, jisses! Ett stort grattis till din försäljningsframgång! Wow alltså, vilken lycka att få en sådan beställning. Även om det kanske kan vara lite stressigt, men du brukar ju vara grym på att göra det både snyggt och snabbt!

Dina tack-kort är enormt vackra! Gillar verkligen de distressade - så himla snyggt och elegant! Ska kika in på länken sen!
Kortet i den egna stil är ju underbart fint, så kul att se allt du får med och hur det ändå blir en sådan harmoni i kortet! Du är makalös helt enkelt!

Hoppas annars att allt annat är bra med dig!
Ha de bäst!
Kram / Angelica

E sa...

Va kul att du säljer så mkt!! Grattis! Då har du lite att göra nu då med kort och tags:) Fina kort med distressrutorna, lite mer avskalad stil än dina vanliga kort men väldigt snygga!