lördag 26 juli 2008

Ett tag sen nu......

Ja, nu var det några dagar sen jag uppdaterade här. Det är ju sånt KANONVÄDER nu, blir inet av att jag sitter vid datorn eller i pysselhörnan så mycket.
Denna LO kom jag på att jag har missat att visa. Den gjorde jag nästan färdig på träffen hos SasSa. Lite småpill kvar att göra när jag kom hem sen, och sen glömde jag av att fota den. Så här kommer den...... Annars har jag inte pysslat så mycket, gjort en LO till bloggpartyt bara men den får jag inte visa. Jag har nu på dagarna varit på stranden i Holsljunga....den är perfekt för barn. Fin sandstrand och långgrunt. Varmt, 24 grader i förrgår. Till och med jag, som är en badkruka doppade mig. Idag ska vi ut med båten, ska bli sååå kul. Tindra får följa med, den lilla hulliganen får mormor ta hand om.
Ha en bra dag i solen, kära läsare:)

1 kommentar:

Lena50 sa...

Hej lilla "Lottis" ja, den LO är så fin och lilla Tuva med "ont i näsan" hon är ingen liten hulligan, hon är en charmig liten tjej med mycket humor och glädje, så go. Det var kul att få rå om henne i eftrm :) Hoppas ni haft en skön kväll, ser fram emot morgondagen :D