fredag 18 juli 2008

Träff hon SasSa

Ja, igår var jag och några tjejer till hos Sabine/SasSa och scrappade. Var jättekul som vanligt=) Fick gjort 2 helt färdiga och en nästan färdig. Bara lite "finskjustering" kvar.

Denna, Vårprommenad på Näset har jag länge tänkt på men jag har svårt att scrappa med många foton. Så jag har väntat med att göra den. Men igår kände jag för att försöka göra nåt åt dom små korten. Och jag blev riktigt nöjd faktiskt.


Denna gjorde jag på träffen åxå, kul att scrappa med lite blått ibland=)

Denna LO gjorde jag till SWEbloggs skissutmaning som dom hade förra veckan. Dock blev den inte publicerad.


Nu börjar jag få lite smått panik, halva semestern är gjord och det är bara skitväder. Inget kan man hitta på med barnen........vi som skulle ut med båten, fika vid hofsnäs, bada och åka på pickning......inget sånt funkar ju i detta piss-väder=( Grrrrrr! Jaja, man får väl scrappat mer på detta sätt=) alltid nåt!

10 kommentarer:

Ylwa sa...

Håller med dig - sk_tväder...men som du säger - man får mer gjort.

Jättefina LO du gjort.
//Y

Lise-Lott G sa...

vad många fina LO´s.

ha det gott.

kram Lise-Lott

Primia sa...

Va fina layouterna blev, och papprena på den första LOn blev ju helt perfekta.
Tack för igår!
Kram Marie

Tina sa...

Underbara layouter, speciellt åka i hölasset. den var så tilltalande med det fina nere i hörnet.

Lena50 sa...

Så fina LO, jag gillade "åka hölass" och näset, jättefina, du har verkligen fått till det med många foton. jag tycker det är fint, men svårt att få det bra...men du lyckas som alltid!!!!

kramiz Lina!! sa...

Hur fina som helst!! Framförallt den första på näset, hur fin som helst med alla korten.. meeen promenad stavas med ett m... men det gör ingenting för den är ju så fin ändå.. ;)

Miss Goldie sa...

Ååh, vilka fina! Gillade nog den sista mest...och hölasset :-)
Ja, FL-tråden är avstängd och jag har inte hittat nån ny tråd. Tråkigt! Hoppas nån orkar starta en ny snart :-)
Blommorna i hörnet på napp-LO:n är från ett stickers-ark med olika vita och rosa blommor. Jag har haft det i flera år men bara använt nån av blommorna tidigare. Minns tyvärr inte vem som är tillverkaren och jag kan inte kolla nu heller eftersom jag har städat bort mina scrapsaker för ett tag. Så nu blir det ingen scrapping på en stund!

CamillaE sa...

Tack för dina ord på min blogg! Du är ju själv jätteduktig på att scrappa. Vad bra du är på att använda stämplar på dina layouter!

Annika sa...

Så fina LOer!! Den nedersta blev en favvo! *kram*

Mys blogg sa...

Wow.. ursnygga, gillar den fösta:) Verkligen cool:) Ja tråkigt väder e de ju..men ibland kommer solen fram för en litenliten stund:) haha