tisdag 15 juli 2008

Ännu mera nytt....

Ja, jag scrappar som bara den nu:), tänk man skulle ha semester jämt med en sambo som har ryggskott:) Tänk vad man skulle fått scrappa.... Nä.....det är ju synd att han har ryggskott, så klart. Men jag får scrappat mycket:)

Denna LOen är på mina små tjejer som var så fina i sina klänningar på midsommar. Har gjort denna LO till bloggpartyt Juli månad, utmaningen finns på Pumans blogg. Man skulle scrappa just om nåt som hade med midsommar att göra.

Denna blev jag klar med för några dagar sen, men har inte blivit av att jag fotat den. Har målat blommorna med distresser, riktigt roligt.

5 kommentarer:

Lena50 sa...

Underbar LO, med underbara milda LILA toner:) ja, jag visste att dom skulle bli söta i sina somriga klänningar, kul när dom kan börja ha likadana kläder.
"stuts" Lo ser så pigg och glad ut, precis som kortet, en konst att få till samma "stämning" på LO, som kortet, men det kan du :)

Åsa (asali) sa...

ååå jag gillade "Hoppetossa" supermycket...så härliga färger o perfekt fokus på fotot. De små detaljerna runt var verkligen som pricken över i:et.

Mys blogg sa...

WOW, gud , OMG! verkligen snygga, Hoppetossa gillar jag verkligen och den på tjejerna ihop är en favorit med :)

Sofias blogg sa...

sååå snygga... midsommarfina var ju så "fräsch" och hoppetossa bara underbar..:-)

ElinÅ sa...

Hoppetossa är underbar. Vad duktig du är med distresser, SÅ snyggt. Detaljerna på LOn är ju såå fina! I LIKE!
Kram