lördag 12 juli 2008

Miniträff hos Lina igår.....

Ja, igår var jag och scrappade hemma hos Lina, tillsammans med mamma och My. Och tillsammans med det serverades lite vin:), var jättetrevligt. Och sen lite senare på em kom Gunnar och barnen, så grillade vi sen på kvällen. Efter god mat, kaffe och god likör så spelade vi yatsy. Där vann team My/Tindra och jag kom tvåa:). Det var verkligen en superkul dag, synd att det gick så fort bara.
Jag fick gjort 2½ LO, men en av dom blev jag så nöjd med att den ska jag skicka in till en tävling....och jag tror inte jag får visa den än. Men denna gjorde jag klar åxå. Har längt tänkt scrappa detta kort på mig och My men inte blivit av. Men nu så......och nöjd är jag över resultatet åxå.
Nu får jag försöka göra nåt "vettigt" idag, satt ju bara och scrappade hela dagen igår. (fast, det är väl det vettigaste man kan göra......nästan:) ) Så idag ska jag åka och handla, damsuga, kanske rensa lite land........osv......inget scrap idag i alla fall (tror jag...)

7 kommentarer:

Miss Goldie sa...

Snyggt med svart, vitt och rött! Och många fina detaljer har du lyckats få med, stjärnor, blommor, swirls och punchinellas. Me like! :-)

Sen måste jag bara säga att du är världens bästa bloggbesökare! Du skriver alltid en kommentar varje gång du kikar in i min blogg - och det gör mig såååå glad! Tack!

Mys blogg sa...

Jaa, det var verkligen kul igår:) Klart jag o tindra vann, vi som vi sa"ägde ut er" Haha:P Fast det var ju ganska jämt där på slutet:)

Miss Goldie sa...

Vad roligt att du också blev glad :-)
Du har så rätt, en liten kommentar gör sååå mycket! Jag försöker också skriva ganska ofta, men jag är nog sämre än dig på det. Själv blir jag också överlycklig då någon lämnat en kommentar så jag borde verkligen göra det oftare själv också.
Ha en bra dag!

Hem i vitt sa...

Härliga färger, gillade stjärnorna som var överst :-)

Kram från Meli (från FL)

Lena50 sa...

Ja visst hade vi trevligt, det är bara sååå kul att sitta och scrappa tillsammans.
Man får liksom ännu mer inspiration då :)
Ja som vanligt är dina LO hur fina som helst, det finns inte ord...

SasSa sa...

Låter som en underbar dag! Lycklig du är som har så många scrappare i närheten eller tom i familjen. Min familj har inte det intresset, än iaf.
Supersnygg layout!! Gillar det röda och svarta ihop. Foto, ja det är underbart.
Nyfiken jag blev på den andra lo:n:). Kanske får man se den i någon butiksblogg snart då..

Är du upptagen mycket nästa vecka???Kika in hos mig så förstår du varför jag frågar;-)
Ha en underbar kväll.
Kram SasSa

ElinÅ sa...

Den här va ju kanon, gillar alltihop! Både färger, papper, dekorationer och fotot va ju härligt.
Kram