torsdag 13 mars 2008

Jag! Då nu och sen.....

Gjorde denna LO till scrapinspirationens skiss/tema, tyvärr blev den inte publicerad. Jag är riktigt nöjd med den och det var riktigt kul att göra den. Fick in i garderoben och leta kort på mig som togs för 10 år sen........hehe.......många roliga kort man hittade då (mindre roliga åxå *ler*)

5 kommentarer:

Bark sa...

Så fruktansvärt snygg Lo. Trist att den inte blev publicerad, det måste ha blivit något fel eftersom scrapinspiration publicerar ALLA sina bidrag!! Tycker du ska skicka in den igen, hon publicerar säkert den i efterhand!!

Fnyz sa...

å vilken rolig, sån kul idé :-D å jättefin blev den åxå.

Elin sa...

Jättefina saker du har gjort! Och vilka fina kort du tog i fotostudion! Din blogg ska jag lägga på minnet, kul inspiration! Känner mig lite hemma oxå, har samma layout på min:) Måste bara passa på att fråga hur man gör för att kunna se hur många besökare man har på bloggen, har letat men inte hittat hur jag ska göra för att få in det.. Vore jättesnällt om du ville lära mig det!

Karin sa...

Förstår att du är nöjd. Den är super-fin. Massor av annat snyggt här hos dig. Häftigt att bli fotograferad av en proffsfotograf!!

Aase/ängel60 sa...

SÅ härlig Lo du gjort, underbart tema med årtalen....
Kram Aase