måndag 10 mars 2008

LO till SWEblogg.......

......som inte blev publicerad. Men jag är faktiskt riktigt nöjd med denna. Det är så kul att scrappa dom korten jag tog i fotostudion......det kommer snart fler:)

8 kommentarer:

Hanna sa...

Visst var det en fin skiss på SWE - jag blev inte heller publicerad dock...Tycker att din LO är jättefin!

Bark sa...

Fin Lo, som du vet gillar jag ju rött!! Fotona på dej är så himla snygga. Vilket fint namn du har =)

Bark sa...

Mina barn är fortfarande svåra med maten!! Var på utvecklingssamtal förra veckan med Jasmine. Enda kommentaren var MATEN!! Typ om hon äter pyttipanna tar hon EN!! bit i taget. Det tar ju sån evinnerlig tid. Hon gillar bara mackor med honung på och då ska det vara en speciell sorts macka! Hon är 12 år och tränar fem ggr i veckan simning. Behöver verkligen äta bra. Pojken är lika dan, så man undrar ju ifall vi har gjort någe fel!! Lycka till med din lilla skrutta. Inte säkert det blir samma för dig =)

jakthustru sa...

Jättefin enkel LO, om jag ska säga något "risigt" så är det väl att jag har personligen lite svårt när man har titelbokstäver så glast, ser ut som mellanslag mellan var bokstav... Men den e underbar i vilket fall!!!

Kajsa sa...

måste vara kul att ha så fina foton att scrappa.. synd att du inte kom med, tycker jag absolut att du skulle.. jätteläcker..
tar mig friheten att maila dej om en sak.. =)
kram kram Kajsa

Aase/ängel60 sa...

Mmm cad snyggt, gillar hur du fått till texten i en cirkel...
Kram Aase

Scrapkatt sa...

supersnygg LO!!

Claudia79 sa...

Superbusig och härlig sida!