måndag 24 mars 2008

Ännu en LO till CCen

Ja, jag hann med en LO till igår som är till CC på scrappiz. Detta är ju några år sen nu som Gudrun drog förbi här, men jag har länge tänkt scrappa om det. Och nu infann sig lusten att göra det.......några år senare:) Jag gillar denna LO, kul att göra en liten "skog" längst ner.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men, ÅH så läcker den blev, gillar "skogen" längst ner, den som alla andra du gör, har du verkligen lyckats med, bra rubrik oxå :) färgerna är kanon..../ Lena

Bark sa...

Var inne på scrappiz i morse och såg denna! Hur läckert som helst med skogen och de små myrorna.

Willea sa...

Jättefin layout! Gillar också skogen längst ner :)

Maria sa...

Vilken stämning! Du har fångat ögonblicket i lo:n. Å visst var det inte roligt när den drog fram? Hur länge var ni utan ström?

Elin sa...

Hoppas du haft en bra påsk! Gillar verkligen den här layouten! Det är verkligen skogskänsla med skogen, myrorna och lilla ugglan. Och prickmönstret associerar jag till skogsmaskinsspår i skogen:). Och Lon "jag är en skrappare" är ju oxå kanon! Härliga färger och möntret i högerhörnet fastnade jag för, är det en stämpel? Själv fick jag ihop 2 kort (sådär nöjd m dom) och 2 lo (nöjd) till cc:n. Däremot fick jag inte in dom i scrappiz galleri:( nåt jag gör fel antagligen:( Men nu ligger dom uppe i min blogg iaf.. Ha en bra dag!