söndag 23 mars 2008

Till CC bla.....

Jaha, då är det påskdagen och jag är TRÖTT.........Tuva skiter totalt i om mamma gått och lagt sig sent, hon vill upp kl 6 på morgonen i alla fall. Bara att kliva upp och se glad ut......Sicka barn man har:)

Nu ska jag visa lite nytt......Jag börjar med denna Jag en scrappare, gjorde den till scraputmaningens påsktävling. Blev ruskigt nöjd med denna, men vad spelar det för roll när alla andra gör så fina alster att man tappar hakan:) Men ja, jag gillar denna LO i alla fall.....

Sen kommer här ett gäng som jag har gjort till helgens CC, börjar med Snöängel som är till Scrap-teknik. Där det ska vara 3 mönstade papper, 2 foton, rubrik med ett ord, 4 band och 5 öljetter.......Jag är nöjd med denna, men jag lär knappast ha nån chans. Har sett dom övriga LOs....

Så har jag faktiskt gjort ett kort till CC, och det tack vare att min kära syster fyller år nu.....Blir tonåring minsann. Så jag skulle ändå göra ett kort och då passade jag på att göra till en utmaning. Här är till Kort-skiss. Är inte så bra på att göra kort, men här har jag nog lyckats ganska bra......


Sist, men inte minst en LO som är till mammas album som jag och Lina håller på att fylla ihop. Hon har ett dussin vackra moccakoppar som hon fick av sina föräldrar när hon döptes (så dom är några år på nacken......eller vad säger du lilla mor? *ler*)Dom är så vackra och jag vet att hon gillar dom jättemycket. Och när jag såg utmaningen scrap-färgutmaning så tänkte jag med en gång på detta foto. Passade så bra tyckte jag......och nöjd är jag åxå med resultatet.

Hoppas jag hinner med nån mer på CC idag eller imorgon, men det hade varit gott att vila en stund idag med.....har sovit ca 4 timmar inatt, men som sagt det struntar Tuva i:)


11 kommentarer:

Bark sa...

Vad mycket snyggt du gjort till CC:n vill oxå vara med, men vet inte riktigt hur det funkar ju!! Ditt bidrag till påsktävlingen vart underbar, har samma känsla som du. Alla gör så mycket snyggt, mitt räcker inte till =) jag vart väldigt nöjd med min oxå!!

Bark sa...

Får se om jag vågar vara med på CC. Bokstäverna är stickers LAX från american crafts. 500 stickers för 95:- i svart och vitt!! Superbra =)

Anonym sa...

Vad då.....några år på nacken :-/
hehe, stämmer nog...ja, ja är så glad över mina kära moccakoppar och jag blev sååååglad för den fina Lo jag fick, du har känsla när du gör dina alster, ett fint minne för mig:).för övrigt är ju dina nya Lo så fina, snöängel var ljuvlig!!! /Mamma Lena ;)

Tjejtrazan sa...

Åh vad mycket snyggt! Snöängel är ju helt fantastisk. Du är jätteduktig.

Aase/ängel60 sa...

Oj oj oj vad du gjort mycket, kul med cybercrop har jag förstått, hmmmm jag scrappar för fullt till alla andra utmanignar och ingen inspiration till dessa... :)
Men du har lyckats med alla, gillar den med moccakopparna, kul att scrappa annat. Det gillar jag med :)
Sov gott när tillfälle ges. Det är såååååå skönt med stora barn. Kram kram Aase

Jo sa...

Jättefina! Och vilka ursöta moccakoppar!

LadyDi sa...

Härliga alster. Fastnade speciellt för färgkombinationerna på den översta layouten, snyggt!

SasSa sa...

Ojojoj så mycket läckert du har gjort! Förstår att du är nöjd med Jag en scrappare, den är döläcker ju!
Såg att du letade efter Heidi Swapp blockalphas på scrappiz. Kan säga att jag letat i snart 3 månader efter sånna. Har gröna stora men vill ju ha alla färger och båda storlekarna.
Hehe så du är uppe på nätterna du med;-) Ja inatt vart jag väl i säng vid 2 men jag fick sooova läänge så det är inte så farligt.
Ses vi snart... Vet inte om jag riktigt förstod vart du hamnar men jag gissar 2.
Ta hand om dig!
KRam SasSa

Kajsa sa...

åh så fina...allihop.. vad ni utvecklas.. känner att jag står och stampar....
alla är sååå fina..
duktig du är.. visst är det kul att scrappa även ickelevande ting=)
må så gott
kram kram
kajsa

Nina sa...

Så fint alltihop är!
Vad är det för snygga bokstäver på LO´n Snöänglar? Ruskigt snygga tycker jag!

Mys blogg sa...

Ja, det kortet som jag fick var så hilma fiint:)
Jag tycker om färgerna och blomman som du har satt bakom där..
tack så mycket:)