söndag 30 mars 2008

Mina köp från mässan





Jaha, då var mässan över för denna gång. GUD vad kul det är!! Det är rena paradiset:) Och vad jag förstod så var det väldigt mycket folk igår och trångt. Idag var det helt perfekt där, inte alls trångt och inga köer i stort sett. Och jag vet inte om det var saker som hade tagit slut, men det gjorde inget i så.....jag lyckades göra åt med myyyycket pengar ändå. Jag är grymt nöjd med mina inköp och det ska bli så kul att få börja scrappa med detta. Gladast är jag nog över den långa diesen, den är så fin:) Och jag lyckade att inte köpa en massa papper. Det är ju så kul att köpa fina papper, men jag har så mycket papper att jag egentligen inte beöver mer just nu. Och som sagt, jag köpte inte så mycket papper heller. Nu längtar jag redan till nästa mässa.......
Ja och nu när detta roliga är över så blir det inte lika roligt på tisdag. Min mammaledighet är nu över:( Så på tisdag börjar jag att jobba igen, VART har detta 1½ året tagit vägen??? Helt otroligt vad tiden går FORT! Så ja, SaSsa........Vi syns på tisdag......

12 kommentarer:

Anonym sa...

Men WOW, vad mycket härliga saker du hittade på mässan!!!! Ååå vad avis jag blir som har så långt dit!!!
/Maria S

Anonym sa...

Mycket kul du har handlat. Bosskut hjärtat var verkligen snyggt. Hoppas att vi kanske ses i veckan nu när du ska börja jobba.
Kram Cathrine/caca

mia.t sa...

Vad mycket snyggt du har handlat!!

Vad är det för textstämpel du har köpt?

Jag håller med om att man genast längtar efter nästa mässa, snacka om habegär*R*

//mia

Anonym sa...

Ooops vad fynd du gjort. jag hade också en hel del med hem, älskar tokiga scrappare... :)
Hoppas det funkar bra med jobbet...
Kramis Aase

E sa...

Ja visst fanns det sååå mycket kul. Jag var där på lördagen, massor med folk och trångt som attan...men lika kul ändå! Va mycket fint du har köpt, tyckte om långa blombården. Jag handlade alldeles för mycket mer än jag hade tänkt, fast det kunde jag ju räknat ut innan, hihi. Köpte oxå stjärndiesen. Testade den idag, jättefin! Det där med papper är allt ett litet gift, tänkte att jag inte skulle köpa så mycket papper....gissa vad jag kom hem med? :) Ha en bra dag!

Erica sa...

Åh så mycket fint du inhandlat!! Hade också velat gå på mässan, men jag har så långt dit. Kanske något annat år..
ha en bra vecka!!

Anonym sa...

Hej!!
Vad mycket fint du hittat på mässan.
Har letat lite sporadiskt på nätet efter Bosskut flourish på översta bilden men ingen lycka, kommer du ihåg vart du köpte den?

/Anna

Anonym sa...

Ja, det var såååå kul....jag känner att jag oxå är fast i detta begär....det är som ett gift...man tänker SCRAPPA jämt :) ett så härligt gäng vi var...kul att åka flera...jag längtar oxå till nästa mässa...och nu börjar jag ju lära mig "scrappspråket" oxå..;)/ Lena

Anonym sa...

HUUUR kan man gå på mässan och inte köpa så mkt papper????? lär mej snälla.. hahah..jag har köpt masssor av papper.. fast det var därför jag åkte =)
jaha.. så njut av sista kvällen innan allvaret nu gumman.. sen startar verkligheten igen..:P
kram kram
Kajsa

Li@n sa...

HA HA någon mer som kom hem med halva mässan ;o) fast jag fick inte så mycket handlat på lördagen, lite trångt då och eftersom det till sist ordnade sig med boendet så kändes det som om vi kunde slappna av och strosa (trängas) på lördagen och handla på söndagen istället. Vi skämtade och sa att om detta istället hade varit någon form av drog som vi kände sug efter hade de definitivt sytt in oss tvärt på första bästa behandlingshem.
Ska bli jättekul att se vad du gör för något fint med dina nyinköpta saker från mässan. Jobbar så dumt denna vecka att jag kan titta på mina nyinköpta grejer och vänta att få pyssla med dem till nästa vecka :o(

Må så gott kram Lian

Lillemor sa...

Så synd att vi inte träffades i helgen men jag var bara på mässan i lördags, det räckte...guuuud va mycket folk jag trodde jag dog!
Åh så fina saker du köpt!
Den där dien ser underbar ut!
Ska blir kul att se vad du hittar på med allt fint!
Ha det!
Kram Lillemor

Anonym sa...

Hoppas din dag varit ok på jobbet idag.
Kram Aase